Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Баге и Гаго - македонските паркур надежи

2013-12-17
Паркур - или уметноста на преместувањето - е активност наменета само за лица со извонредни физички способности. Меѓу првите такви надежи кај нас се Баге и Гаго. Погледнете го видеово и слободно пробувајте го ова по дома. Проблем ќе биде само ако го пробувате надвор.

 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ