Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Билијард гуру

2014-04-12
Непишано правило број еден. Ако веќе си мастер за некакви трикови или илузии, секогаш имај убава девојка како асистентка во процесот и веднаш тој станува милион пати поефективен.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ