Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Болка од спот

2014-05-04
Што е тоа што има играорци, фолк, девојка која пати со потези како Раде Рогожаров и рандом црнец кој се појавува на крајот? Новиот спот на Елен Џени, најконтроверзниот елен моментално во Македонија.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ