Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Бонд, мадафака Бонд

2013-12-18
Детална најава? Апсолутно нема потреба. Само ќе кажеме дека ова е убедливо најдобро режираниот и најгенијално осмислен спот кој некогаш сме го гледале. Толку. Уживајте!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ