Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Чола, антиробот стајл

2014-01-03
Ова се оние видеа некаде на границата помеѓу win и fail, но без разлика каде и да го класифицирате ова парче музичка историја фактот дека Чола пее на англиски дека не е робот и дека денса на профи кореографија е бесценет!
 

А сте знаеле дека постои песнава? :)

Posted by Fail.mk on Sunday, January 3, 2016

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ