Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Да, ова песна го нарекле

2014-01-11
А замислете песнава на радио да ја чуевте? Ќе сакавте да си ги исечете ушите. Затоа, за максимално уживање, препорачуваме да го исклучите звукот.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ