Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Да, сериозен е типов

2014-02-10
Круната за #epicfail мајстор за музички спотови оди кај испатенава душа со гласче ко евнух. Гледајте на сопствен ризик.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ