Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Демек, Џени фром д блок?

2014-06-11
Бидејќи после „Чаирска романтика” и „Скопје, Сарај, Матка” мораше да има логичко маалско продолжение.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ