Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Џабе местењето

2014-05-08
Живиов ѕид наместен професионално, под конец, како мајстор со васер-вага, односно човек-вага. Време е за нова професија за лежачот, оваа не ја бива очигледно.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ