Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Џеј Панк - гет лаки

2013-12-18
Сме виделе и попрецизни „мешапи”, ама танцов на Џеј на Гет Лаки вреди десет пати да го погледнете клипов, а и да почнете да копате по интернет за оригиналната песна. Верувајте ни, нејќете тоа!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ