Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Еден бакнеж, скок во езеро

2014-04-14
Легендо, ако вака скокаш по езера и ноќе, можеби и не би било паметно да шеташ сам.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ