Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Естонски дроги, злоупотребени

2014-04-14
Соберете ги сите лоши и чудни претставници кои некогаш сме ги пратиле на Евровизија и пак нема да бидат како Естонците Вини Пу. Не за друго, никој во Македонија нема пристап до толку разновидни и силни дроги, а башка и немаме до толку закоравени фанови на Чубака.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ