Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Фолк, Џејмс Фолк

2014-02-11
Да, и ваква песна направија, а Иан Флеминг прави пируети во гроб. Толку.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ