Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Game of Thrones - искрен трејлер

2014-04-03
Доколку не сте ги гледале искрените верзии на најпопуларните трејлери досега, тогаш овој за Game of Thrones ќе ве издише од смеење.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ