Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Гасовито уметничко лизгање

2014-02-13
Едноставно остава без здив... особено ако сте во иста просторија со некој олку талентиран!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ