Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Гејмер баба растура со игрици

2014-08-20
Замислите да имате вакво гето бабе и да играте мрежно? Ја убиваш во игра, доаѓа и во живо те прејадува до разболување!
 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ