Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Горам од страст

2014-07-31
Некои луѓе многу лесно се палат. Буквално и тоа!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ