Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Гугл тренслејт песна

2014-02-12
Девојкава има омилена песна. Ја „преведува” на други јазици преку Гугл Тренслејт и ја враќа потоа на ист начин на англиски. Резултатот го пее! П.С. Меѓу другото користела и македонски. Работите стануваат појасни.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ