Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Happy - тивка верзија

2014-04-19
Ако веќе не сте доволно среќни, можеби оваа верзија на Happy ќе ве направи посреќни од самиот оригинал. Наш хит момент, девојката на скиролот на крај.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ