Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Хари Потер vs. Лук Скајвокер

2014-04-30
Децава ептен знаат да си го искористат слободното време за „продуктивни работи”. Секоја чест на анимациите и приказната, далеку се од аматерски.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ