Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Харлем Змијанац

2013-12-18
Знаеме дека ќе сакате јавно да не' бичувате што го „враќаме во мода” глупавиот тренд наречен Харлем Шејк, ама видеово е... ќе си видите сами.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ