Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Хелиум, плавуша, цицки

2014-06-30
Го гледате видеото и се прашувате: Со кого тоа јас делам воздух по планетава?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ