Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Херој-мачка спасува дете

2014-05-15
Можеби малку клише наслов, ама човек не може, а да не биде пријатно изненаден од тоа како мачкава го одбива и брка кучето во видеово откако истото го напаѓа детенцето.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ