Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Иднината на Сателити

2014-07-25
Стајлинг од насловна, харизма на прав шоумен и виртуозно везење на гитарата, малиов е дефинитивно свежината што врвен бенд како Сателити ја заслужува. Темата овој пат е тагата и револтот што го чувствува младиот пејач поради забранетата љубов кон неговата муза.

СЛЕДЕТЕ НÉ