Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Каде вака пред деца, бе?

2014-08-15
Е поради вакви работи девојчињата кога ќе пораснат наместо да сакаат да бидат успешни деловни жени, политичарки или какви и да било лидерки ќе сакаат да бидат стриптизети. Поздрав од Западот кој редовно ни дели совети на тема родова рамноправност, а промовира вакви глупости.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ