Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кажи НЕ на клише рекламите!

2014-09-16
Правиш реклама за покревање на свест на тема која реално треба да ги засега сите, трошиш пари и доаѓаш до ова. Ефектот на клише американска реклама може да биде само негативен. Ако гледачот не може да се идентификува со кампањата џабе „трудот”. Доста копираме други, направете истражување малку пред да пуштите нешто вакво во етер. Ако на младите не им покажувате дека реално им ги познавате проблемите, тогаш како тие ќе гледаат со сериозност кон вас дека ќе знаете како да им помогнете?!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ