Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Клише видео со слатки животни

2014-04-12
Не треба вовед за ова. Не е ништо оригинално или ново. Само слатки животни и видео кое ќе сакате да го гледате за се релаксирате од напнати дневни вести и политика.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ