Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кога Џејми Фокс е Џон Леџенд

2015-05-20
Првите две имитации на Џејми Фокс и Џими Фалон се одлични, ама Џејми Фокс како Џон Леџенд, е тоа е... легендардно!
 

Jimmy challenges Jamie Foxx to a game of random musical impressions, such as John Legend singing the Toys "R" Us jingle.

Posted by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon on Tuesday, May 19, 2015

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ