Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Конкуренција да те рекламира

2014-02-21
Како да се изрекламираш јако без да потрошиш многу пари? Едноставно. Ја тролаш конкуренцијата и правиш вирално видео.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ