Следете нé или притиснете Escape

Наслов

А ла македонски директор

2014-05-05
Девојка се слика со морж, моржот ја плеска јако по газ. Уште една ретро македонска секретарка е створена.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ