Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Лето, уништено

2014-07-24
Го сакавме летото додека не ја слушнавме песната. Нека те вози ритамот Антонио, само ти немој да ги возиш количките зад тебе, бидејќи горат. Буквално.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ