Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Мини Вејдер vs. мини Тор

2013-12-17
Ви текнува како мали кога се каравме кој е појак, Бетмен или Супермен, епа денес имаме една интересна видео споредба и тоа на мини верзиите на Дарт Вејдер и на нордискиот бог Тор.

Претпоставуваме дека повеќето од вас ја знаат кул рекламата на Фолксваген со детенцето облечено како Дарт Вејдер и новиот Пасат? Како одговор на тоа пред некое време излезе слична таква „реклама“ за најновиот филм на Марвел за Тор, исто така во минијатурна верзија со иста тематика, но со малку различен крај. Погледнете ги двете видеа и одлучете кој е победник

Мини Вејдер
Мини Тор

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ