Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Млеко за сила!

2014-08-08
Некои луѓе велат дека млекото има трансформирачка моќ, ама ова млеко ептен да ти било закон. Пратете 5-6 литра навака да го пицнеме и Боки.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ