Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Мораше ли и детето?

2014-03-16
Некои луѓе се родени да бидат фолкери. Некои пак татко им ги тера.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ