Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Морган Фримен, хелиум, закон

2014-05-23
Најавна шпица со Морган Фримен на хелиум. Нема потреба од дополнително објаснување.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ