Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Морган Фримен пак на хелиум

2014-07-25

Како да не беше доволно да го видиме Морган Фримен на хелиум во најавната шпица за неговото шоу, па сега и Џими Фалон реши да го набуцка да направат интервју во истиот стил. Симнуваме капа за Капетан Морган!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ