Следете нé или притиснете Escape

Наслов

На Точак, паметно

2013-12-11
На наше општо задоволство возењето точак се повеќе и повеќе станува позитивен тренд кај нас, но она што навистина не' радува се ваквите моменти каде што зелените технологии се движат во правец кон унапредување на ваквите здрави навики. Ви го претставуваме проектот Копенхаген.
Проект Копенхаген

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ