Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Не бе, не е местена

2014-05-29
Еден од оние моменти кога на човек му доаѓа да праша - „ОК, за колку пари ја шитнавте и зошто не кажавте да ставам ливче!?”

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ