Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Не убав, туку удав

2014-01-16
Ова му доаѓа нешто слично на Македонец кога се тепа да испрати фискални за наградна игра. Знае дека нема да добие, ама битно се труди.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ