Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Несмешен си како Марјан

2014-03-22
Марјан Ангеловски - единствениот човек кој може добар виц да го направи досаден и несмешен.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ