Следете нé или притиснете Escape

Наслов

NFL искреност

2014-01-25
Добро де, малку е монтирано, а стварно изгледа ко тоа да зборуваат.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ