Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Нинџа моторџија

2014-08-23
Премотајте до 1.30 и внимателно гледајте што се случува со моторџијата. Акробатски способности левл нинџа!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ