Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Нивес Целзиус - бразилски аспирации

2014-06-17
Ако некогаш постоела химна за спонзоруши, тогаш вака нешто би звучела. Напомена: ниедна банана не закачи сексуално-пренослива болест во снимањето на спотов - за мобилниот, не сме баш сигурни.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ