Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Очобол теретана

2014-03-07
Се сеќавате на Симонида? Ние се' уште имаме трауми од „Хопа-цупа”, а цуцата веќе исфрлила (не знаеме од кој дел на телото) нов хит сингл „Тератана”.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ