Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Од Бугарија - со љубов

2014-01-10
Завршија постите, време да се омрсите со главоболка од спот.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ