Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Од мал бил женкар

2014-04-08
Изворот на видеото тврди дека ова е познатиот рапер Dr. Dre како мал. Дали е он или не, со сигурност не знаеме, ама дека имал потенцијал за „плеја” апла се гледа.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ