Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Опеј ми Лада

2014-03-13
Боговите на дискретниот маркетинг се сретнаа и одлучија да промовираат Кока Кола и Лада во следново видео. Проблем била само песната. Ок и пејачите. Добро де и самото видео.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ