Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Пази алкохол!

2014-06-30
Знаете како викаат дека не е алкохол за секого? Епа, не е.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ