Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Подобар од пола самопрогласени професионалци

2014-01-02
Со оглед на наездата на тезга бендови во последно време и нивниот запрепастувачки квалитет, детево за некоја година на сите ќе им го земе лебот.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ