Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Пола човек, пола шпага

2014-02-27
Бидејќи е Ван Дам, затоа вакво видео може да направи. Цар!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ